Expert in luchttechniek en JETsystemen

Als specialist in luchttechniek en JETsystemen leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor een energiezuinig en optimaal binnenklimaat.

Al 100 jaar toonaangevend in luchtinnovatie

Smitsair begon in 1917 als smederij waar gloeiend ijzer in elke gewenste vorm werd gehamerd. En eigenlijk is er in ruim 100 jaar niet eens zo heel veel veranderd. Oké, het aambeeld is verruild voor computergestuurde lasercutters, maar het vakmanschap en oog voor detail is gebleven. Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Smitsair producten voor ventilatie- en klimaattechniek. Vaak op maat gemaakt om te voldoen aan klantspecifieke luchtverdeelsystemen. Om opdrachtgevers nóg beter te bedienen is Smitsair sinds 2021 onderdeel van de SCHAKO Group. Dankzij de wisselwerking tussen beide bedrijven kan Smitsair een breder productgamma en uitgebreidere dienstverlening bieden.

Pure competence in Air

Luchttechniek

Smitsair luchttechniek produceert een breed scala aan ventilatieproducten zoals ventilatieroosters, dakkappen, regelkleppen en geluiddempers.
In onze fabriek maken we elk product op maat, van het gewenste materiaal en in elke RAL-kleur. Deze producten kunnen divers toegepast worden in gebouwen, machines en schepen.

JETsystemen

Onze JETsystemen complementeren de dienstverlening van Smitsair perfect. Dankzij 35 jaar ervaring in luchtverdeling ontwerpen we voor iedere ruimte een effectief en energiezuinig ontwerp met hoog inducerende roosters en Jets.

SCHAKO Nederland

SCHAKO is al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van lucht. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van spleetroosters, brandkleppen en plafond- en vloerwervelroosters. Hiermee zorgen we voor een effectieve en comfortabele luchtcirculatie in kantoren, openbare gebouwen, keukens, laboratoria, industrie, parkeergarages en tunnels.

Advies of offerte aanvragen?

Veelgestelde vragen

U kunt eenvoudig een offerte of advies aanvragen door ons contactformulier op de website in te vullen. Een van onze collega’s zal snel contact met u opnemen om uw specifieke behoeften te bespreken en om een passende oplossing te bieden.

Gedetailleerde technische specificaties van onze catalogus luchttechniek producten zijn beschikbaar op de productpagina’s op onze website. Ook zijn er RVT tekeningen van catalogus producten beschikbaar die gedownload kunnen worden op onze website. U kunt ook contact opnemen met ons technische team voor specifieke vragen en aanvullende informatie.

Wij maken alle producten op maat. Hierdoor hebben we geen producten op voorraad. Hierdoor kunnen we onze producten volledig afstemmen op elke situatie. De producten kunnen door ons in elke gewenste RAL-kleur gepoedercoat worden, zodat het product altijd in uw situatie past.

In onze fabriek maken we alle producten op maat. Hierdoor hebben we geen vaste levertijden voor onze producten. Neem contact op met Smitsair om de huidige levertijd op te vragen.

Ja, Smitsair heeft een prijslijst van de catalogus producten. Deze prijslijst kan gedownload worden op deze pagina.

Ja, Smitsair hoort sinds 2021 bij de Schako Group. Schako is een van de meest toonaangevende fabrikanten van HVAC-componenten in Europa. Hiermee breiden wij ons aanbod in luchtproducten uit met o.a.: brandkleppen, plafondwervelroosters, ventilatieroosters en luchtvolumeregels.

Bij Smitsair gebruiken we deze term als afkorting om een ‘nader op te geven’ onderdeel te belichten. Deze informatie hebben we nodig om een bestelling verder te verwerken. Deel deze informatie met Smitsair zodra het beschikbaar is.