Ventilatie in voedsel industrie

Voedselveiligheid en houdbaarheid zijn misschien wel de belangrijkste waarden binnen de foodsector. Het binnenklimaat speelt hier een essentiële rol in. Door rekening te houden met alle factoren kunnen wij voor elke situatie een passend ontwerp maken, waarbij hygiëne en klimaat perfect samengaan.

Maatwerk oplossingen voor de voedselindustrie

De luchtstroom is van wezenlijk belang bij het productieproces. Door jarenlange ervaring kunnen we bijvoorbeeld met een inducerend Smitsair JET systeem zorgen voor een goede doorspoeling van de gehele ruimte met schone geconditioneerde (ventilatie)lucht. De flexibele instelbaarheid van de JET roosters, zorgen voor deze doorspoeling, zonder dat producten worden aangeblazen of medewerkers hinder ervaren. Met een minimum aan luchtkanalen wordt zo een homogeen klimaat in de ruimte verkregen waarbij ‘dode hoeken’ tot een minimum worden beperkt. De luchtkanalen zijn in- en uitwendig zeer makkelijk te reinigen conform de “EHEDG-guidelines.” 

  • Nestlé
  • Red Star
  • Zeelandia
  • Mora
  • Grolleman
  • Friesland Campina
  • Nutricia
  • Heineken
  • Deka Markt